عسل و کنجد مقوی و انرژی زا

عسل و کنجد مقوی وانرژی زا
عسل و کنجد

عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن  عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.

کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است

منبع بسیار خوبی از اسیدهای آمینه ضروری است. مخلوط  کنجد همراه با عسل طبیعی خاصیت درمانی بسیار زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی وست را درمان می کند، مشکلات معده را تسکین می دهد، و   برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو  بسیار مفید است.

بهترین  زمان  مصرف آن در صبح است.در اینجا دستور  مخلوط کنجد و عسل است:این مخلوط سریع  آماده می شود

ابتدا ۱ قاشق غذاخوری کنجد آسیاب شده ( اسیاب هم نشود اشکال ندارد) را  با ۱ قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید تا مثل حلوا شوداین مقدار دارای حدود ۱۵۰ کالری، ۸ گرم چربی، ۲۱گرم  کربوهیدرات ، ۱ گرم فیبر، و ۳ گرم پروتئین دارد.بهترین  زمان مصرف آن در صبح با معده خالی  است انرژی کافی را برای روز آینده تامین میکند

 

ترکیب عسل و کنجد

عسل و کنجد :مقوی و انرژی زا پس در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز به‌عنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده می‌شود. عسل یک ماده شیرین طبیعی است که به‌وسیله زنبورهای عسل از شهد گل‌ها، ترشحات بخش‌های زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) می‌باشد، تولید می‌شود. در سال‌های اخیر بیش از ۲۰۰ ترکیب  مفید در عسل شناسایی‌شده است،

عسل یک محلول فوق اشباع قندی است که فروکتوز و گلوکز مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن می‌باشند. عسل همچنین حاوی مواد معدنی، پروتئین، اسیدهای آمینه آزاد، آنزیم و ویتامین می‌باشد. آنتی‌اکسیدان‌ها به عنوان  مهم‌ترین ترکیبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسیب ‌ها دارند و از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند سرطان، بیماری‌های قلب و عروق و دیابت پیشگیری می‌کنند.

علاوه بر این عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی می‌کاهد. سال‌هاست که مصرف انواع معجون‌ها به کل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویت‌کننده‌ای که دارند، رواج دارد؛ اما متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان میان وعده‌های ناسالم باارزش غذایی کم و انواع اسنک‌ها را جایگزین  معجون‌های اصیل ایرانی کرده‌اند.

خواص عسل و کنجد بر حافظه

عسل و کنجد

عسل وکنجد :مقوی و انرژی زا است و هم مقوی حافظه

نتیجه آزمایش‌ها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامینD موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می‌کند، در نتیجه حافظه تقویت می‌شود.

از طرفی صمغ موجود در عسل نمی‌گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می‌دارد و کمک به تحریک سلولهای مغزی میکند که در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می‌رسد و مطالب بهتر در حافظه می‌ماند.

دانه کنجد دارای مواد معدنی بسیاری مانند مس، منیزیم، کلسیم، آلومینوم، کرم، کلرورسدیم، سیلیس، آهن، فسفر،نیکل و ماده پروتئینی مهم لیزین،هورمون نباتی (لیستسن)، چربی و۶۰ درصد روغن میباشد.و عصاره زعفران هم حاوی کروستین یا کروسین ،میباشد و فعالیت آنتی اکسیدانی قوی ان،در درمان تقویت حافظه،تقویت قلب.واختلالات تحلیل عصبی مغز ازجمله بیماری آلزایمر،پارکینسون واسکلروز بسیار مفید میباشد،و حال اگر این سه گیاه را باهم ترکیب کنیم ،معجونی فوق العاده مقوی،مفید درحد معجزه برای قلب وحافظه میباشد.

درست کردن این معجون بسیار ساده است ..
مواد لازم : عسل + کنجد سفید + زعفران دم کرده

طرز تهیه: زعفران دم کرده را به دو قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری کنجد اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق مرباخوری زعفران برای این مقدار کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون می‌آیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق مرباخوری از این معجون فوق العاده مقوی ومفید میل کنید.مقدار خوراک طبی ان برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است.

لطفا درخوردن آن زیاده روی نشود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان می شود.حتما از این معجون مصرف کنید ،خیلی چیزها باید یادمون بمونه.یه وقت نکنه دچار فراموشی بشیم.از این معجونی ،قبل از ناشتا و یا قبل از خواب یک قاشق غذاخوری تا یکماه میل کنید تا معجزه ان را ببینید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *